Over Het Nest

Ik ben Annelies Kraaij en getrouwd met Erik. Samen hebben we 3 kinderen, waarvan de oudste en jongste meisjes zijn en de middelste een jongen.

In mijn leven ben ik tegen dingen aangelopen die ik niet begreep. Ik voelde me vaak anders. Een jaar na de geboorte van onze jongste heb ik een burn-out gekregen en die heeft me geholpen om te ontdekken en te zien wie ik ben.

Van hooggevoelig had ik in mijn jeugd nog nooit gehoord, maar nu blijkt dat ik dat wel ben. Om hooggevoelige kinderen en jongeren niet met dezelfde problemen te laten kampen, wil ik deze helpen om te laten zien dat je als hooggevoelig persoon juist hele mooie talenten hebt.

Omdat ik graag kinderen en jongeren wil helpen en begeleiden ben ik op zoek gegaan naar een opleiding die bij mij past en deze gevonden in Onna: Tori Kindercoachopleiding. Hier gebruiken ze het motto “Je leert een kind begrijpen wanneer je jezelf begrijpt.” En dat spreekt mij heel erg aan.

Bij Tori werd ook een basistraining “Kind in (v)echtscheiding”  aangeboden en nadat ik deze gevolgd heb was het duidelijk. In deze situaties wil ik ook graag een baken zijn voor de betreffende kinderen en ouders.

Het Nest Coaching staat voor professionaliteit en kwaliteit en staat daarom ook geregistreerd bij de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg. De NFG regelt oa ook de afhandeling van klachten. (www.de-nfg.nl)